Onze diensten voor ondernemers

 
Gerrit Reekers Administratiekantoor kan uw onderneming op verschillende niveaus ondersteunen en adviseren.
Tot onze klantenkring behoren ondernemers uit diverse branches zoals de bouw, zorg, detailhandel en metaal. Of u nu ZZP´er bent of aan het hoofd staat van een grote organisatie, wij helpen u graag om van uw onderneming een succes te maken!

Samen Ondernemen
Wij zijn een professionele partner op het gebied van administratie, financiën, belastingen en personeel. Vanuit onze jarenlange ervaring bij diverse opdrachtgevers kunnen we goed meedenken over de kansen voor uw bedrijf. Staat u voor een grote investering, wilt u inzicht in uw financiële toekomst of wilt u uw begroting beter op orde krijgen? Door onze persoonlijke benadering helpen we u met advies dat aansluit bij uw bedrijf en uw situatie. Daar kunt u mee verder!

Vrijblijvend start-adviesgesprek
Heeft u de droom om voor uzelf te beginnen? Gerrit Reekers Administratiekantoor helpt u op weg met een vrijblijvend start-adviesgesprek. In dit gesprek leggen we uit waar u als ondernemer rekening mee moet houden op het gebied van administratie en belasting. Ook kunnen we meer vertellen over zaken als verzekeringen en pensioen. Wilt u weten hoe u moet factureren of hoe u uw administratie handig kunt inrichten? We adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden die hiervoor zijn en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

Financiële administratie
Gerrit Reekers Administratiekantoor adviseert u graag over het optimaliseren van uw administratie. De huidige techniek en programma´s bieden hiervoor veel mogelijkheden. Wij ondersteunen en begeleiden bij administratieprogramma´s en bieden hierin onze service aan. Op deze manier kunt u als ondernemer zelf uw administratie inrichten.
Wilt u de administratie liever helemaal uitbesteden? Uiteraard kunt u dan ook op ons rekenen. Gerrit Reekers Administratiekantoor kan uw financiële administratie verzorgen, zodat u zich geheel op het ondernemen kunt richten. De keuze is aan u!

Belastingen
Leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker... Gerrit Reekers Administratiekantoor helpt u bij het doen van belastingaangifte. Wij verzorgen uw aangifte voor inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving en zorgen ervoor dat uw aangifte aan alle eisen voldoet.

Personeel
In de salarisadministratie kunt u zich geen fouten permitteren. Dan is het goed te weten dat u kunt rekenen op Gerrit Reekers Administratiekantoor. Wij beschikken over actuele kennis van de wet- en regelgeving op dit gebied en kunnen u hierin volledig ontzorgen.
U kunt ook bij ons terecht voor advies op het gebied van personeel en organisatie. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we u helpen hierin de juiste kansen te pakken. We denken graag met u mee hoe uw onderneming zich verder kan ontwikkelen.
 
HOME
OVER GERRIT REEKERS
ONDERNEMERS
PARTICULIEREN
CONTACT
  HOME   OVER GERRIT REEKERS   ONDERNEMERS   PARTICULIEREN   CONTACT
Gerrit Reekers Administratiekantoor V.O.F.   Nieuwstraat 1e   7687 BA Daarlerveen   T: 0546 64 50 28   M: 06 13 56 60 87   E: info@gerritreekers.nl